Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (3.88 secunde)
Dorim sa perfectam cadrul care sa ne permita sa intram in UE, sa demascam crimele comunismului, sa-i deconspiram pe securisti si pe informatori, sa identificam elita comunista care a jucat un rol nefast central, sa aflam adevarul despre Revolutie si Mineriada, sa demascam marii corupti.
Si iata ca, desi se presupunea ca Franta este favorita in cursa pentru marele premiu, intr-o incercare de a ne obisnui dinainte cu un eventual insucces, pe motiv ca nu mai castigase de 30 de ani, in calitate de tara organizatoare, Mungiu ne-a readus in elita, continuand si chiar amplificand traditia inaintasilor Cristi Puiu sau Corneliu Porumboiu.
Complexul "poporului mic", sintetizat cum nu se poate mai bine in nefericitul proverb "Capul plecat sabia nu-l taie", se constituie intr-un veritabil blestem pentru noi ca popor, mai ales ca se gasesc oameni cu pretentii de elita intelectuala, care sa opuna aceasta atitudine (in mod mai mult decat aberant) asa-zisului "nationalism" al lui Ceausescu.
Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a raportat succesul in regiunea Harkov. Zelenski a anuntat o decizie prin care suspenda 606 persoane care apartin elitei rusesti.
Razgaiati de performantele ' generatiei de aur ', am crezut ca, intotdeauna, Nationala de fotbal a Romaniei va ramane in elita fotbalului mondial.
Adrian Cioroianu vrea sa stearga intreaga poveste cu o campanie de promovare a unei Romanii a artistilor si a sportivilor de elita.
Mi-ar placea ca aceasta vanzare de teren sa slujeasca acestui scop si mai sper ca forurile de conducere ale echipelor din elita sportiva constanteana sa nu fi renuntat la idee doar din cauza unor perioade proaste pe care le traverseaza unele dintre sporturile constantene.
Un fenomen oarecum ciudat si care pare a fi lucrarea diavolului loveste in plin elita politica mondiala. Manifestat initial ca o incercare de coborare a politicianului de varf din turnul de fildes, acest fenomen capata acum dimensiuni grotesti.
Criza care vine peste noi ca un tavalug, clamata acum mai taraesi mai tare de Guvernul Tariceanu, nu mai conteaza pentru societatea civila elevata - elita, adica.
Politia Rutiera a primit pentru doi ani o masina Lotus Evora S, model de peste 70.000 euro Politia Rutiera a primit spre utilizare, pentru o perioada de doi ani, un automobil Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde.Automobilul a fost livrat de importatorul Lotus pe piata locala, Forza Rossa, si va folosit in mod gratuit timp de doi ani de un echipaj de elita al Inspectoratului General al Politiei.
Navalnii a mai precizat ca intreaga elita a lui Putin este complet corupta si gandeste in termeni coloniali. Este ultimul interviu acordat de opozantul rus, inainte de a merge in inchisoarea din Siberia.
Pe locul al doilea in acest clasament se situeaza Alianta Dreptate si Adevar PNL-PD, care a cumparat pana acum spatiu publicitar in presa scrisa in valoare de 576.167 de dolari.
Marea Britanie se situeaza pe locul al doilea in acest clasament, cu 28 de membri. Spania si Italia se afla pe pozitii de egalitate - cate 24 de membri.
De altfel, conform unor date neoficiale, Botosaniul ar fi fost al doilea judet din tara intr-un clasament al celor mai bune scoruri ale Uniunii.
Pe a patra pozitie in clasament se situeaza Corneliu Vadim Tudor, cu 4,20% din otiunile exprimate, urmat de candidatul independent Sorin Oprescu, cu 3,26% din voturi, in timp ce Kelemen Hunor captase doar 3,14% din voturi.
In clasament mai apar Crin Antonescu (5%), Dan Diaconescu si fostul Premier-Unguent MRU, fiecare cu 0%. Iata mai jos clasamentul Omului politic al anului 2012 :
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016:
Intr-un clasament al ministrilor considerati ineficienti, in frunte se afla Mircea Cinteza, ministrul Sanatatii (49% se declara foarte nemultumiti sau nemultumiti), urmat de Markó Béla, ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile culturii, invatamantului si integrarii europene (47%), Codrut ßeres, ministrul Economiei si Comertului (44%), si Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice (39%).
de 24 de puncte. Primele doua pozitii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistrita si FC Timisoara, ambele cu 34 de puncte.
Cele doua echipe ocupa locurile 7 (Dej - 26 de puncte) si 8 (Craiova - 24 de puncte) in clasament, ultimele doua care duc in play-off.
google-analytics.com